8. Udtalelse

Jeg har en fantastisk udtalelse af min klient om det 3 dags Reiki forløb fra januar 2017

🌸🌸🌸Oplevelse ved Reiki Healing ved Kaori 🌸🌸🌸

I november 2016 fik jeg konstateret udposninger på lændehvirvler og forsnævring i rygmarvskanalen.
Læge og fysioterapeut kunne ikke hjælpe mig med andet end smertestillende og hvile og når det blev muligt for mig at lave øvelser uden smerter, skulle jeg i gang med det.

Kaori mente at Reiki healing måske kunne hjælpe mig videre.
Jeg kendte ikke healing og troede heller ikke rigtig på det. Men jeg var parat til næsten hvad som helst.
Så jeg kom med stor skepsis og med store smerter i balle og underben. Formålet med healingen var at jeg bedre ville være i stand til at lave de øvelser fysioterapeuten havde givet mig. Hvilket jeg faktisk ikke kunne før behandlingen.
Jeg fik behandling tre dage i træk. Efter 2. og særlig 3. behandling kunne jeg lave øvelserne stort set uden smerter og kunne komme langt længere ud i øvelserne.

Jeg kan kun varmt anbefale Reiki Healing ved smerter og man behøver ikke at tro på det. Det virker alligevel 😊

Jeg fik behandling tre dage i træk.

1. Gang: Store smerter i balle og underben, som til- eller aftog alt efter hvor Kaori holdt hænderne. Hænderne var virkelig varme. Det var en lidt voldsom oplevelse men da den var færdig var jeg næsten smerte fri. Da jeg efterfølgende kom op at stå følte jeg en stor energi der strømmede igennem min krop. Og jeg følte en lidt større bevægelighed i ryggen i løbet af dagen.

2. Gang: Samme oplevelse som i går, hvad angår smerter. Måske knap så slemt, og jeg var smertefri da hun var færdig og havde stor energi. Kunne i dag lave rygøvelser, næsten uden smerter og kunne presse mig noget mere end jeg hidtil har kunnet. Har været næsten smerte fri i løbet af dagen og har sovet rigtig godt.

3. Gang: En meget behagelig oplevelse. Næsten ingen smerter i løbet af behandlingen. Faldt næsten i søvn. Følte indimellem en dejlig varme strømme ud i arme og hænder. Smertefri efter behandling.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Vil du også opleve det 3-dags forløb med Reiki healing, så skriv til mig : healing@kaoriegholm.dk
Bonus: Du modtager fjernhealing på dag 4.
Pris: 1530kr.